Юлія Тимошенко відвідала Прикарпаття. Цьому покидьку Вишиванюку потрібно висловити недовіру — Тимошенко

Вчора Прикарпаття відвідала лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко. Мета її приїзду – провести переговори із лідерами громадських організацій та політичних партій, щодо створення обласного осередку «Комітету Порятунку України».

«Я переконана, що ми створимо осередок Комітету на Прикарпатті, — говорить Юлія Тимошенко, — Бо є один ворог, у боротьбі проти якого варто та необхідно об’єднатися, відкинувши усі свої амбіції».

Також Юлія Тимошенко висловила сподівання, що переговори 10 травня у Києві із лідерами усіх демократичних сил України пройдуть успішно.

«Вірю, що десятого травня всі опозиційні сили протягнуть один одному руку, для захисту країни і таки зуміють зорганізувати опір цій злочинній владі, — каже Юлія Тимошенко, — 10 травня Комітет таки буде утворено, хоча б перед обличчям нової загрози для України».

За словами Юлії Тимошенко, ситуація в Івано-франківській обласній раді, коли декілька членів фракції БЮТ не з’явилися на прийняття звернення щодо ЧФ РФ є ганебною.

«Я поставила чітке завдання керівництву обласної організації БЮТ почати збір підписів кожного депутата ради кожного рівня. По-перше, за заяву проти пролонгації терміну перебування Чорноморського флоту в Україні, крім того - за початок процедури імпічменту Януковичу, а також за усунення парламенту якомога швидше», — зазначила вона.

Окрім того Юлія Тимошенко закликала бютівців Прикарпаття зініціювати висловлення недовіри новому губернаторові Михайлу Вишиванюку.



«Цей новий губернатор почав боротися за Україну разом із Януковичем роздаванням посад у області родичам Зіновія Шкутяка. Цікаво, за які ж заслуги?
— каже Тимошенко, — Цьому покидьку, Вишиванюку, потрібно висловити недовіру за його антиукраїнську позицію, яку він не соромиться на Франківщині вголос проголошувати. У залежності від того, хто поставить підписи під цими документами, ми будемо чітко визначати, де команда, на яку можна покладатися в ці складні часи, а де є зрадники, яких потрібно просто вже в історію вписати ганебними словами».

old_editor, 09.05.2010 14:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини