«Роланд» в чергове здобув перемогу

У матчі третього туру серед команд вищої ліги з регбі на івано-франківському стадіоні ім. Героїв-пожежників місцевий «Роланд» приймав лідера західної зони команду РК «Рівне».

Лідерство гості забезпечили собі за рахунок більшої кількості проведених ігор. Місцеві регбісти до цієї гри не втратили жодного очка і не збирались цього робити і у звітній зустрічі, перемога у якій дозволяла очолити івано-франківцям турнірну таблицю.

Початок зустрічі виявився досить напруженим і підтвердив бажання гостей довести всім, що їх успіхи на старті чемпіонату не випадкові.

Вже на початку зустрічі рівняни повели у рахунку, вдало пробивши штрафний - 0:3. Після цього постійні атаки «Роланда» дали зрозуміти, що рано чи пізно господарі матеріалізують свою перевагу і у рахунку. Так і сталось - індивідуальні дії капітана команди Віталія Кузнєцова заставили захисника грубо порушити правила, за що суддя зарахував «штрафну» спробу, яку вдало реалізував Володимир Савіцький - 7:3. Невдовзі він же прорізав лінію захисту гостей і забезпечив «Роланду» перевагу у першій половині гри - 12:3.

У другому таймі команди обмінялись двома спробами. У господарів знову двічі відзначився Володимир Савіцький, який, крім того, забив ще реалізацію і штрафний, принісши загалом команді 22 очка.

Перемога з рахунком 27:17 дозволила «Роланду» очолити турнірну таблицю західної зони у вищій лізі.

Приємно відзначити,що радість від чергової перемоги разом з гравцями «Роланда» розділили і численні уболівальники, яких з кожним матчем команди на затишному стадіоні ім. Героїв-пожежників все більше і більше.

Львівський «Сокіл-Верховина», перемігши СК «Тернопіль» - 15:3, вийшов на друге місце, рівняни - треті, тернополяни - четверті.

Наступну гру «Роланд» проведе у Рівному 6 червня.

old_editor, 25.05.2010 17:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини