Європейська партія пропонує депутатам подати заявку на вступ до ЄС

Сьогодні обласний та міський осередки Європейської партії України оголосили про те, що ЄПУ пропонує депутатам усіх рівнів підготувати звернення до Президента України, Прем`єр-міністра та Голови Верховної Ради України із проханням розглянути і підтримати постанову, зареєстровану Миколою Катеринчуком, щодо подачі заявки на членство в Європейському Союзі.

«Бажана мета ЄПУ — це Європейський Союз. Вступивши в ЄС, ми станемо захищеними від бідності та дискримінацій. Так, у ЄС зараз також не кращі часи, але з фінансової кризи вони виходять колективно. Не зважаючи на те, що програма Партії регіонів спрямована на рух в бік ЄС, тепер ми бачимо, що це лише слова, адже рух України спрямований у бік північних сусідів. Це потрібно змінювати», — каже Ігор Соколик, голова виконкому обласної організації ЄПУ.

Він також зауважив, що коли Партія регіонів зініціює таку заявку на вступ до Європейського Союзу, то ЄПУ буде першою, яка підтримає провладну партію.

Європейська партія України також повідомила про вступ до Комітету захисту України. За словами Соколика, щоб опозиція, яка входитиме до Комітету, не розсварилася за першість, ЄПУ запропонувало головування за принципом ЄС — почергове.

old_editor, 21.05.2010 20:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини