Народний депутат Тарасюк відвідав Івано-Франківськ. Сьогоднішня влада є антиукраїнською та антинародною — Тарасюк

Вчора на зустріч з західноукраїнським активом НРУ до Івано-Франківська завітав очільник партії народний депутат Борис Тарасюк.

На зустрічі він спробував оцінити нинішню владу та її дії, а також діяльність чи бездіяльність опозиції.

«Сьогоднішня влада, з огляду на ті дії, які вона здійснює, по суті своїй є антиукраїнською та антидержавницькою. З огляду на ту політичну ситуацію, яка відбувається в державі, НРУ вирішило схвалити й прийняти участь у народному комітеті захисту України, який було створено 10 травня за ініціативи видатних громадських і політичних діячів нашої держави», — зазначив Борис Тарасюк.

За словами нардепа, сьогодні Україна є свідком двох неправильних тенденцій, які шкодять розвитку держави: авторитарна, яку сповідує влада, а також неспроможність опозиції об`єднатися.

Тарасюк також висловив загальне незадоволення діям міністра МВС щодо його порівняння судимості «правозахисника, політв`язня» В’ячеслава Чорновола з «кримінальним злочинцем» Януковичем. При цьому нардеп повідомив, що НРУ розробляє законопроект про відставку міністра Могильова.

«Сьогодні відбувається тотальний наступ на національні інтереси нашої держави, історії. Йде наступ на національні інтереси нашої держави, який може мати непередбачувані наслідки», — каже Тарасюк.

old_editor, 21.05.2010 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини