Проблеми з хабарами в садочках існують не тільки на Прикарпатті. Відгук про Білоцерківський ДНЗ «Малятко»

На адресу «Малакави» надійшов відгук про Білоцерківський дитячий садок №21 «Малятко». Подаємо його в повному обсязі.

«Доброго дня! Наша донька ходить в Білоцерківський дитячий садок №21 «Малятко». Щоб потрапити до садочка наша мама зробила «благодійний внесок» завідуючій садочком (до цього завідуюча мені повідомила, що місць в садочку немає). Тепер ми кожен місяць (як і всі батьки з групи) платимо «благодійні внески» не відомо на що. Окремо з нас ще збирають кошти: на ремонт криши, на покупку бойлерів, на килими, на постільну білизну, на фарбу ... на деякі речі по декілька раз. Хто вирішує скільки платити і хто контролює такий процес? Взагалі можливо дані кошти (куплені речі) поставити на баланс? Не здавати кошти не можливо, бо кожний день «нагадують». Микола».

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

old_editor, 21.05.2010 17:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини