«Роланд» вдруге в сезоні переміг «Сокіл-Верховину»

Вдруге у цьому сезоні зійшлися на полі регбійні команди «Роланд» з Івано-Франківська та львівський «Сокіл-Верховина». Якщо у Львові 24 квітня івано-франківці були сильнішими 17-11,то у неділю їм потрібно було доводити, що та перемога була не випадковою. Слід відзначити, що гра у неділю на стадіоні ім. Героїв-пожежників проходила під постійним проливним дощем і явно не сприяла тому, що б гравці продемонстрували всі свої технічні якості. Свій відбиток на гру наклала і відповідальність за кінцевий результат, оскільки кожна з команд є реальним претендентом на перше місце у групі.

На перших хвилинах гри львів’яни заволоділи територіальною перевагою і, скориставшись тим, що господарі не встигли пристосуватись до складних погодних умов, що призвело до порушень правил поблизу власного залікового поля, двічі влучили по воротах «Роланда» зі штрафного - 0-6. Цей результат і став сигналом до активних дій господарів, які цього разу не залишили суперникам шансів у силовій боротьбі, явно переважаючи гостей у всіх стаціонарних побудовах: «сутичка», «раках», «молах» та «коридорах». Надійно взявши під контроль чужу половину поля, господарі в одній з атак заштовхали «сутичку» противника у їхнє «залікове» поле і капітан команди Віталій Кузнєцов приземлив м’яч - 5-6.

Другий тайм знову пройшов за повної територіальної переваги «Роланда» і в одній із атак ефектну крапку поставив Володимир Савицький. Господарі так і не дозволили львів’янам хоча б наблизитись до своєї «заліковки».

Після гри гравці команди «Роланда» подякували численним вболівальникам, які, незважаючи на проливний дощ, прийшли підтримати команду.

«Роланд», не втративши жодного очка у змаганнях, залишається лідером у західній зоні чемпіонату України серед команд вищої ліги.

Наступним суперником івано-франківців будуть регбісти РК «Рівне».

Матч відбудеться у неділю о 13.00 на стадіоні ім. Героїв-пожежників.

old_editor, 17.05.2010 16:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини