«Говерла» поступилася БК «Одесі». Жодна моя установка гравцями не була виконана — Євген Мурзін

Після двох виїзних перемог, які давали непогані шанси на загальну перемогу у двобої з одеситами, дві поспіль поразки у рідних стінах знівелювали цю перевагу. А у світлі п’ятого, вирішального матчу, який пройде в Одесі 16 травня, шанси «Говерли» бачаться невеликими.

Початок матчу був за господарями. Два влучних кидки із середньої дистанції та два бали від Фрейзера зорганізували непоганий відрив. Проте відразу ж гості завдяки Коулмену, ДеГроту та Балашову легко відіграли це відставання. Більше того, ближче до завершення стартового відтинку матчу одесити вирвалися уперед 20-8.

Друга чверть проходила на зустрічних курсах, де говерляни атакуючи кільце суперника, подекуди забували відігравати у захисті.

По перерві господарі зусиллями Ревзіна наблизилися до «Одеси» на відстань одного балу. Проте, більше такої розкоші говерляни не мали. З кожною хвилиною гості нарощували свою перевагу, яка наприкінці гри вилилася в 20-очкову перевагу - 75-95.

Після матчу Євген Мурзін зазначив, що настроїти гравців «Говерли» на вирішальний матч буде дуже складно.

«По сьогоднішній грі було видно, що жодна моя установка, ані індивідуальна, ані командна гравцями не була виконана, — каже Євген Мурзін, — На перший погляд ми показали досить непогані статистичні показники, але «Одеса» показала сьогодні просто шалене налаштування на гру, плюс знов хороший відсоток влучань з дальньої дистанції. У цьому плані ми програли суперника, а це ж матчі плей-офф, де кожна гра не подібна на іншу. Ми чудово відіграла у перших матчах серії у Одесі, а Одеса чудово відіграла у Івано-Франківську».

old_editor, 14.05.2010 18:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини