Бахматюк хоче реставрувати весь Палац Потоцьких?

Вже протягом двох тижнів ведуться реставраційні роботи в’їзної брами Палацу Потоцьких, який перебуває у власності прикарпатського бізнесмена Олега Бахматюка. Львівський підрядник ТОВ «Будівельна компанія Трансбуд» на разі намагається вивести браму з аварійного стану та укріплює основу.

«Реконструкція в’їзної брами це лише перший крок. Ми намагаємося зробити пам’ятку архітектури для усієї громади. Після того, як ця брама буде відновлена ми візьмемося до реконструкції всього Палацу», - сказав представник власника комплексу палацу Вадим Пісний. 

«Цей об’єкт є першим на теренах Івано-Франківська. Я думаю, що наш досвід, наше розуміння та підходи в проведені реставраційних та відновлювальних робіт дозволять його зробити на рівні вимог», - додав генеральний директор ТОВ «Будівельна компанія Трансбуд» Володимир Марцинюк

На реставраційні роботи виконавцю потрібно два з половиною місяці. Також, як зазначив представник власника, зростає і кошторис, адже у процесі виникають додаткові потреби, тому зараз реставраційні роботи обійдуться вже у 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, що власник Палацу Потоцьких відмовився від коштів, які зібрали на реставрацію брами депутати Івано-Франківської міської ради.

Леся, 28.04.2012 13:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини