Меморіальний комплекс Степана Бандери — повинен об’єднати всіх українців - Анушкевичус

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, вітаючи працівників туристичної галузі області, виразив надію, що найближчим часом ця сфера економіки стане розвиватися значно стрімкіше, адже враховуючи можливості області, можна сподіватися на кращий результат.

«Потрібно багато ще зробити. Туризм — це значно глибше поняття, ніж просто відпочинок», — говорить міський голова.

За його словами, меморіальний комплекс Степана Бандери повинен стати великим культурним та туристичним центром.

«Завдяки цьому комплексу ми відкриємо правдиву сторінку історії галицьких земель перш за все для мешканців східних та південних регіонів України. До Івано-Франківська щороку повинно приїжджати якомога більше туристів саме з цих областей. Зараз на працівників туристичної галузі покладена велика місія у контексті об’єднання України», — сказав Віктор Анушкевичус.

Також міський голова відмітив збільшення туристичного потоку за останній рік на 25 % та закликав обласну владу сісти за стіл переговорів щодо Палацу Потоцьких.

«Негайно потрібно щось робити із Палацом Потоцьких. Терміново слід відремонтувати ворота, які ще хоч якось збереглися. Я вірю, що Палац Потоцьких стане перлиною міста. Там розмістяться музей етнографії, опришківського руху, тощо», — зазначив пан Анушкевичус.

old_editor, 25.09.2009 20:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини