Сім’ї, в яких народжується трійня, отримують від обласної влади 150 тис. грн. — Ростислав Заремба

Управління у справах сім`ї та молоді Івано-Франківської ОДА нещодавно на спеціальній виїзній нараді підбило підсумки цьогорічної обласної програми підтримки сімей та підсумки президентської програми «Зігрій любов`ю дитину» на території області.

Згідно обласної програми та прийнятого рішення про виплату допомоги сім`ям, у яких народжується трійня, на обласному рівні виділено кошти у сумі 150 тисяч гривень на сім`ю вже трьом таким сім`ям.

«Нещодавно до нас надійшла інформація про четверту матір у цьому році, яка народила трійню, — ділиться Ростислав Заремба, начальник управління у справах сім`ї та молоді. – Вона, як й інші жінки, отримає свої обіцяні 150 тисяч гривень».

У межах президентської програми на території області з 16 сімей з великою кількістю дітей, які жили у поганих житлових умовах, 13 отримали фінансову допомогу від управління. Три інших, як зауважив пан Ростислав, від такої допомоги офіційно відмовилися у зв`язку з певними релігійними моментами.

«Серед видів цієї допомоги була купівля житла або його покращення шляхом капітального ремонту», – повідомив «Малакаві» Ростислав Заремба.

На таку допомогу було виділено більше 3 млн. грн., які поступили до обласного бюджету як благодійні внески.

old_editor, 25.09.2009 19:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини