У Верховині діє єдиний в області Кризовий центр — управління у справах сім'ї та молоді

22 вересня управління у справах сім'ї та молоді провело виїзне засідання міжвідомчої ради у Верховинському районі. Одним з питань засідання була перевірка стану Центру психологічної реабілітації сімей.

Про це «Малакаві» повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді.

Центр являє собою своєрідний готель з харчуванням й призначений для проживання в ньому людей, які перебувають у тяжкій життєвій ситуації. Це втрата чи пошкодження житла від стихійного лиха, необхідність забезпечення житла на короткий період для людей, які у зв'язку з насильством у сім'ї змушені покинути житло та багато інших випадків.

«Житло надається на 90 календарних днів, але вразі не вирішення питання у цей термін, час перебування особи чи сім'ї в центр може бути продовжений», — каже Ростислав Заремба, начальник управління в справах сім'ї та молоді ОДА.

Фінансується центр з обласного бюджету. За центром закріплений психолог, також критичні ситуації передаються на розгляд юриста. Тобто, Центр не лише надає притулок, а й намагається вирішити проблемні питання постраждалих, каже Ростислав Заремба.

old_editor, 25.09.2009 15:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини