Обіцяного пам'ятника «Руській трійці» в Івано-Франківську не буде?

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, сьогодні є більш пріоритетні об'єкти, в які потрібно вкладати кошти. Зокрема, друга зала для ігрових видів спорту у Муніципальному фізкультурно-оздоровчого комплексі, реконструкція басейну в дошкільному закладі «Зернятко» та відкриття садочку по Вовчинецькій, 210.

«Я вважаю, що спортивна зала №2 для ігрових видів спорту, де буде займатися маса людей і дітей є важливішою на даному етапі, ніж пам'ятники. В нас вже десь почалася памятникоманія. Ці речі мають бути дозовані. Є об'єкти, які є більш пріоритетними», - вважає Віктор Анушкевичус.

Окрім того, на  думку мера міста, у сквері по вулиці Лесі Українки, що позаду Медичного університету потрібно поставити погруддя поетеси.

«Що ж стосується цього місця, то я тут би поставив погруддя Лесі Українки. Вона для мене є глибою», - додав Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, що на громадських слуханнях ще минулого року було погоджено рішення про встановлення пам'ятника «Руській трійці» до 2 вересня 2011 року.

Леся, 26.04.2012 12:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини