Продаж гідравлічної установки – спроба мера приховати службову халатність

Голова Ради громадської організації «Народний контроль» Михайло Вінтоняк вважає, що продаж КП «Водоекотехпром» гідравлічної установки вигідна меру Івано-Франківська, який таким чином прагне «прикрити» імовірні факти службової халатності та корупції.

«Віктор Анушкевичус продає вже все, він розпродав комунальні підприємства і згоден продати і цю установку. Адже захищає себе та свого заступника Саєвича. Бо зараз правоохоронні органи можуть спитати чому ця установка стояла без роботи. Прокуратура якраз зараз перевіряє ці документи. Зокрема, відомо, що мер переплатив 200 тисяч, адже це штраф за те, що він не оплатив свого часу повну вартість установки. По-друге, прокуратура могла нарахувати втрати води у розмірі понад 50%, які спричинили до перевитрат електроенергії, а їх можна було скоротити за допомогою заміни труб саме методом санації. Їх головний аргумент - установка нам не потрібна, бо на ній не вміють працювати. Але ж це абсурд!

Окрім того, її продає новопризначений кризовий менеджер, якого Анушкевичус привіз з Києва для гарантії, що Партія регіонів буде підтримувати його на виборах», - вважає Михайло Вінтоняк.

Леся, 20.04.2012 08:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини