Анушкевичус попри мале фінансування обіцяє, що День міста пройде на належному рівні

Не дивлячись на те, що Кабмін вирішив не в повному обсязі профінансувати заходи, які міська влада запланувала з нагоди Дня міста, свято пройде на належному рівні.

Про це сказав міський голова Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, що спершу місто сподівалося отримати від Кабміну на проведення всіх заходів 40 млн. гривень. Згодом ця сума була зменшена в два рази. Тепер же Кабмін планує виділити Івано-Франківську 10 млн. гривень.

«Минулого тижня прийнято відповідне розпорядження Кабміну, погоджене бюджетним комітетом Верховної Ради України, яке перед Великоднем підписав Президент України. Даним розпорядженням на святкування 350-річчя Івано-Франківська виділено 10 мільйонів гривень», — сказав Віктор Анушкевичус.

Проте, за словами міського голови, навіть якщо місто не отримає і цих 10 мільйонів святкування Дня міста пройде на належному рівні.

«Незважаючи на малу кількість коштів, які виділяє держава на святкування ювілею, місто достойно підготується. Навіть якщо ці кошти не надійдуть, місто все рівно отримає заплановані подарунки на зразок нового залу міського фізкультурно-оздоровчого комплексу. Окрім того, ніщо не заважає нам прибрати місто, побілити дерева, позабирати сміття і навести лад на вулицях, у скверах та у дворах», - наголосив Віктор Анушкевичус.

Леся, 18.04.2012 10:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини