В мене запитання: міліція є в місті чи ні? - Анушкевичус

Міський голова Віктор Анушкевичус розкритикував роботу правоохоронних органів Івано-Франківська.

За його словами, сьогодні міліція відсутня у місті, адже не припиняються масові крадіжки комунального майна, а зловмисників спіймати і досі не вдалося.

«Є люди, про яких говорять, що вони «мелочь по карманах тырят», а є працівники міліції, киї цією мелю займаються, а на глобальні речі вони очі закривають. В мене взагалі питання: ви є в місті чи ні? Я її просто не бачу і багато мешканців не бачать, і комунальні підприємства не бачать. Я не одноразово давав доручення посилити патрулювання у меморіальному сквері і що я сьогодні чую, 32 метри погонних у центрі міста, частину вивезли, а частину підготували. Люки крадуть, решітки крадуть, десятки метрів огорожі навколо міського озера викрали, скоро вашу огорожу навколо відділку на Бельведерській розберуть і ви бачити не будете, і нікого не знайдете», - заявив Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, що протягом місяця злодії поцупили 40 секцій чавунної огорожі навколо міського парку, 8 дощеприймальних решіток та 13 люків, а також огорожу у Меморіальному сквері. Це не враховуючи будинкових лічильників та пультів управління ліфтами. 

Леся, 04.04.2012 10:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини