У нас на сьогоднішній день знову працює піраміда МММ, вона воскресла — Анушкевичус

В Івано-Франківську ще восени почала з’являтися  реклама «МММ-2011», де Сергій Мавроді повідомляє – ми вже в Україні і нас більше трьох мільйонів. Інтернет наповнений сайтами, на яких розміщена інформація про те, як разом з МММ заробити легкі «гроші»

«Причин для прийняття такого рішення може бути кілька - у вашому місті немає  нормальної роботи, або вона є, але вона низькооплачувана або з незручним  графіком, або Ви не звикли "працювати на дядю". Крім того участь у МММ-2011 набагато вигідніше  будь-якого легального бізнесу. При тому, що товар(послугу) треба продати, пояснити все  часом далеким від суті питання людям, вислуховувати  незадоволених клієнтів,  стикатися з різного роду поборами... Тут  Ви просто лежите собі на дивані і дивитеся як Ваші Мавро примножуються темпами від 20-75% В МІСЯЦ», - написано на сайті.

Міський голова Віктор Анушкевичус наголошує на тому, що люди не повинні знову буди обдуреними та закликає мешканців не вкладати свої кошти.

«У нас на сьогоднішній день знову працює ця піраміда, вона воскресла. Тому, я попрошу ЗМІ надати критичні матеріали, щоб ми могли захистити наших мешканців. У свій час, народ масово куплявся, при чому вкладали люди незаможні, а в результаті розвалу піраміди залишилися мільйони обдурених сімей», - сказав Віктор Анушкевичус.

Сьогодні «МММ» не заперечує, що це піраміда, проте обіцяє знову всім вкладникам безтурботне та заможне майбутнє. За словами експертів, будь-яка піраміда рано чи пізно зупиняє свій ріст, тому мільйони людей знову залишаються ні з чим, а прибуток отримають  тільки ті, хто стояв на її вершині.

Нагадаємо, що у 90-х роках без своїх заощаджень залишилися 10-15 мільйонів людей.

Леся, 06.04.2012 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини