Івано-Франківськ не отримав обіцяних грошей

Було заплановано, що з нагоди відзначення 350-ої річниці з нагоди заснування Івано-Франківська, з державного бюджету буде виділено близько 20 мільйонів гривень.

Проте, як повідомив сьогодні під час оперативної наради у міського голови головний комунальник міста Василь Білик, з державного бюджету виділили тільки половину від обіцяної суми.

«Хочу сказати, що дійсно надіялися на кошти з державного бюджету і стало відомо, що минулого тижня Кабінет Міністрів виділив на святкування 10 мільйонів. Звичайно, що ми коли планували дані заходи, то надіялися на значно більше коштів», - сказав Василь Білик.

За кошти міського бюджету буде встановлено пам'ятник Т.Г. Шевченку, закладено алею поріднених міст та проведено капітальний ремонт вулиці Вірменської і міського скверу по вулиці Незалежності-Шухевича. Якщо брати з державного бюджету, то планують зробити капітальний ремонт вулиці Шевченка та скверу по вулиці Грюнвальдській, реконструкція парку культури та відпочинку, ремонтні роботи 17 будинків, які є пам'яткими архітектури.

Леся, 17.04.2012 10:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини