Івано-Франківська область отримає додаткові кошти з Держбюджету?

На засіданні Комітету з економічних реформ глава держави Віктор Янукович поставив перед Урядом завдання вже в січні місяці переглянути питання розподілу в Державного бюджету на 2012 рік коштів на розвиток регіонів.

За його словами, ресурси регіонального розвитку, які передбачені в бюджеті повинні  бути розподілені справедливо.

Проте, депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «ВО «Батьківщина» Олександр Левицький вважає це черговою обіцянкою Президента, яка поповнить список тих, які він не виконав.

«До лютого місяця цього не буде зроблено, адже Верховна Рада України, яка формально ще залишається законодавчим органом і має право вносити зміни до Закону «Про державний бюджет України» буде засідати тільки з 9 лютого. В мене є великі сумніви про те чи варто нам очікувати на позитивні зміни відповідного до того, що сказав Президент, адже він частіше брехав, ніж щось доброго зробив – мав почути – не почув, мав не робити пенсійної реформи – зробив, мали не відбирати пільги у чорнобильців – відібрали, мали не давити підприємців – давлять. Якщо б Президента і справді турбувало це питання, то маючи у парламенті слухняну більшість, яка голосує за помахом руки, вони могли прийняти законопроект «Про державний бюджет» у будь-якій редакції і одразу вкласти туди всі необхідні пропозиції», - пояснює Олександр Левицький.

Леся, 19.01.2012 15:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини