Підприємство завірило, що до першого травня за гарантією відновить перехрестя - Марцінків

У 2011 році, поточним ремонт доріг було охоплено 38 об’єктів у Івано-Франківську, ще на 13 перехрестях міста було здійснено вибірковий капітальний ремонт.

Проте, не минуло року, як на деяких ділянках доріг виявлено руйнування покриття. За словами секретаря Івано-Франківської міської ради Руслана Марцінківа, фірма-підрядник за власний кошти приведе їх у належний стан до першого травня.


«На сесії міської ради я давав депутатський запит, у якому просив перевірити ті роботи, які відбувалися по капітальному ремонту і до першого травня усунути недоліки, якщо вони є. Знаю, що сьогодні є недоліки на трьох ділянках, на яких працював підрядник «Арва». Можливо, вони пов’язані з тим, що бригада працювала у листопаді місяці, коли вже не було відповідного температурного режиму. Підприємство завірило, що до першого травня за гарантією відновить ці перехрестя», - повідомив Руслан Марцінків.


Як розповів Руслан Марцінків, на кінець квітня-початок травня планується запуск асфальтного заводу у селі Хриплин і тому, на його думку, цього року вдасться зробити ще більше, а також покращити темп та якість робіт.


 Також, планується капітальний ремонт вулиці Січових Стрільців і вже виграний тендер на ремонт перехрестя Пасічна-Тролейбусна

Леся, 06.04.2012 10:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини