Прокуратура перейшла до відкритих погроз Олександру Турчинову

До традиційної зливи сфабрикованих звинувачень на адресу Юлії Тимошенко Генпрокуратура додала прямі погрози її 1-му заступнику Олександру Турчинову.
 
Про це йдеться в заяві партії «Батьківщина» у відповідь на оголошення ГПУ про перевірку діяльності Олександра Турчинова на посаді голови СБУ, яку він очолював 7 років тому.
 
«Відразу після завершення прес-конференції Олександра Турчинова, на якій він викрив нові абсурдні звинувачення проти Юлії Тимошенко, сфальшовані Генпрокуратурою, посадовці ГПУ почали публічно погрожувати 1-му заступнику голови партії «Батьківщина» відкриттям кримінальної справи», - відзначили у партії.
 
«За традицією, вони не обтяжили себе ані логікою, ані пошуком фактажу», - йдеться в заяві.
 
«Пошуком компромату на Турчинова як голови СБУ займалися під час багатьох перевірок, ініційованих ще президентом Ющенком. Але всі ці перевірки не дали замовникам потрібного результату», - нагадали у «Батьківщині».
 
«На нашу думку, журналісти заслуговують на квартири не менше, ніж депутати та чиновники. Але на превеликий жаль, Олександр Турчинов не мав такої можливості, і квартири видавалися на законних підставах тільки працівникам СБУ», - йдеться в заяві.
 
«Тому погрози та звинувачення на адресу Олександра Турчинова – це чергова серія абсурду та політичних переслідувань, активізація яких пов’язана з початком парламентської виборчої кампанії та спробою влади зірвати єднання опозиційних сил», - кажуть в «Батьківщині».
Леся, 05.04.2012 15:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини