Жоден із ворогів не дочекається, щоб відбувся розкол у партії «Батьківщина» — Шлемко

На прес-конференції в Івано-Франківську народний депутат України, заступник голови політичної партії «Україна – Вперед!» Євген Суслов висловив припущення, що ув’язнення Юлії Тимошенко сьогодні вигідно не тільки владі, але і її однопартійцям, які намагаються прибрати до своїх рук партію «Батьківщина».

«На жаль, зараз іде певною мірою прихватизація партії «Батьківщина» Турчиновим та Кожем’якіним. Кому вигідне ув’язнення Тимошенко? Пів року назад, я би впевнено сказав, що тільки владі, а сьогодні і тим, хто хоче приватизувати як партію, так і на цьому щось заробити», - сказав Євген Суслов.

На думку народного депутата України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитра Шлемка, такі висловлювання – чергова спроба розколоти партію Юлії Тимошенко. Він запевнив, що ніхто лідера змінювати не буде, а Юлія Тимошенко і надалі контролює та керує усіма рішеннями, які приймає партія.

«Цей «проект Банкової» спрямований на те, щоб якимось чином довірливі виборці могли проголосувати за таких як Королевська та Суслов. Сьогодні до партії «Батьківщина» тягнуться всі інші опозиційні сили, вона є однією з найрейтинговіших на теренах України, у ній є один незмінний лідер і ніхто не збирається його змінювати – це Юлія Тимошенко. У партії один дискомфорт – її лідер перебуває за гратами. Але, не заважаючи на це, вона керувала, керує і далі буде керувати. Жоден із ворогів не дочекається, щоб відбувся розкол у партії «Батьківщина». Навпаки, наші позиції сьогодні настільки міцні, що люди типу Суслових вийшли, а всі інші згуртувалися. А Суслов нехай думає про свою політичну кар’єру, яка після цих виборів закінчиться», - зазначив Дмитро Шлемко.

 

Леся, 04.04.2012 11:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини