«Фронт змін» приєднається до «Батьківщини»

Ще одним фактом, який свідчить про те, що демократичні сили сьогодні дозріли до об’єднання є готовність Арсенія Яценюка приєднатися до «Батьківщини».

Про це лідер «Фронту змін» заявив на першому етапі ХІ чергового з’їзду партії ВО «Батьківщина».

Як розповідає народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко, вже у найближчому майбутньому буде підписано угоду про об’єднання та сформовано єдиний список, у якому 55% складуть представники від «Батьківщини» та 45% від «Фронту змін».

На самому з’їду не вдалося підписати угоду, адже Юлія Тимошенко не змогла завізувати її умови.

«Список буде формуватися відповідно до домовленостей КОДу. На сьогодні КОД домовився, ті політичні сили, які єднаються йдуть спільно разом  на вибори одним списком і одним кандидатом на мажоритарному окрузі. По одному списку домовленості сьогодні практично вже є. Єдине, що не встигли узгодити на з’їзді з Юліє Володимирівною, адже ускладнилися комунікації з нею, угоду, відповідно до якої «Батьківщина» і «Фронт змін» ідуть одним списком на вибори з пропорцією 55 % у списку з 225 займають кандидати від «Батьківщини» і 45 % «Фронту змін». У найближчій перспективі буде підписана така угода. У «Батьківщину» і «Фронт змін» входять такі політичні сили як: «Батьківщина», «Фронт змін», партія «Реформи і порядок», «Народна самооборона», Народний рух України, «За Україну» і цілий ряд інших партій, які вирішили, що вони сьогодні будуть складати головну опозиційну силу на виборах», - пояснив Дмитро Шлемко.

Леся, 03.04.2012 08:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини