«Україна — Вперед!» не очікує пропозиції від Партії регіонів - Суслов

Під час свого візиту в Івано-Франківськ народний депутат Верховної Ради, заступник голови партії «Україна — Вперед!» Євген Суслов заявив про те, що для їхньої політичної сили найбільшим кошмаром може стати пропозиція від Партії регіонів іти разом з ними на вибори до парламенту.

Як, запевнив, Євген Суслов, вони далі залишаються опозиційною партією.

«Ми не очікуємо пропозиції від Партії регіонів і про таке, в страшному сні не може приснитися. В нас зараз розбудовується псевдодемокатія і в мене велике бажання це все поміняти. Ми партія, яка свої бачення не змінює, ми розуміємо, що зараз треба об’єднуватися і йти всім разом вперед. Ми відкриті для всіх», - розповів Євген Суслов.

Проте, досі жодна опозиційна сила не висловила бажання об’єднатися з партією «Україна — Вперед!».

«Зараз до нас звернулися політичні організації, є дуже багато політичних сил, які ще вагаються, наприклад, Кличко і той самий Гриценко», - додав Євген Суслов.

Якщо Євген Суслов і надалі залишається в прихильником опозиції, то, який сенс був у рішенні вийти з фракції «БЮТ-Батьківщина»?

Як пояснив Євген Суслов, таке рішення було зумовлено певними обставинами всередині фракції.

«Якщо в нас команда почала не зважати на ті цінності, які нас об’єднали і багато рішенням партії мали суто політичний характер, то це неприпустимо. Нам потрібно рухатися вперед і починати з себе», - сказав Євген Суслов.

Рухатися в партії вирішили окремо, адже вони вийшли так само із КОДу, який складається не лише із «Батьківщини», а і інший демократично спрямованих партій.

Леся, 30.03.2012 14:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини