Хто фінансує партію «Україна — Вперед!»?

За підрахунками експерта з рекламних комунікацій Артема Біденка, рекламна кампанія на білбордах лідера партії «Україна — Вперед!» коштує від 2,5 млн. гривень на місяць.

Кошти на такі витрати дана політична сила отримує від підприємців малого та середнього бізнесу.

Про це сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківську заявив народний депутат Верховної Ради, заступника голови партії «Україна — Вперед!» Євген Суслов.

Проте, сам Євген Суслов не заперечує, що сьогодні бізнес знаходиться у надзвичайно складному становищі, та за його словами, підприємці готові віддавати кошти, щоб змінити ситуацію на краще.

«В нас в усіх політичних силах є можливість та ресурси для того, щоб були можливості свої ідеї як рекламувати так і подавати. В нас багато прихильників, серед яких люди, які мають малий і середній бізнес і знаходиться зараз за кордоном, деякі залишаються в Україні. Адже всі сьогодні розуміють, що потрібно з акумулювати свої можливості, бо буде гірше всім», - сказав Євген Суслов.

Нагадаємо, що неодноразово у ЗМІ з’являлися заяви народних депутатів та висловлювання експертів, в яких зазначалося, що партії «Україна — Вперед!» є проектом Банкової  та фінансується Партією регіонів.

                                                                              

Леся, 30.03.2012 13:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини