Це є фальстарт, який свідчить про грубість і політичний шантаж тих чи інших політичних сил – Шлемко про агітки Дерев’янка

Незрозумілі агітаційні листівки із закликом підтримати Юрія Дерев’янка з’явилися на Прикарпатті.

На них надруковано фото народного депутата, коротенька біографія політика, а на звороті – лист, який нібито особисто написала з Качанівської колонії лідер політичної сили «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Народний депутат України Дмитро Шлемко переконаний, що такі матеріали є провокацією та намаганням розсварити «Фронт змін» та «Батьківщину». Він впевнений, що такі листівки жодним чином не вплинуть на виборців, які вже навчилися розрізняти де правда, а де брехня.

«Я не мав можливості переговорити із самим винуватцем Юрієм Дерев’янком і тому не можу заявляти, що це його чи не його рук справа. Думаю, що є підстави вважати, що ні, адже наскільки не професійно, грубо та цинічно вона зроблена, що ні один кандидат би не погодився на таку підтримку. Хотів би у цій ситуації сказати, що Юлія Володимирівна у своєму листі з Качанівської колонії заявила, що до того часу, поки не буде визначено одного кандидата на округ, вона нікого не буде підтримувати. Таким чином, це є фальстарт, який свідчить про грубість і політичний шантаж тих чи інших політичних сил. Я думаю, що це ні на кого не вплинуло, адже наші люди почали розбиратися у політичних процесах і думаю, що кожен зрозумів, що це політична провокації, намагання розсварити «Батьківщину» і «Фронт змін». Але політичні протиріччя між нашими силами не виникають і ні нічого такого не буде», - вважає Дмитро Шлемко.

Що ж стосується самого Юрія Дерев’янка, то він особисто спростування ще не дав, проте на сайті Івано-Франківської обласної організації «Фронту змін» розміщена заява, у якій зазначено, що «поширені на Івано-Франківщині листівки нібито від імені депутата обласної ради від «Фронту Змін» Юрія Дерев'янка є грубими фальшивками. Це уже третій випадок розповсюдження в області неправдивих матеріалів,спрямованих на дискредитацію представників «Фронту Змін» у регіоні».

 

Леся, 03.04.2012 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини