Було прийнято рішення далі не тягнути на своїх плечах проект Банкової - Шлемко

Народний депутат Наталія Королевська  сьогодні була виключена зі складу фракції «БЮТ-Батьківщина». Відповідне рішення було ухвалене під час засідання фракції. Однією з причин такого рішення опозиційної сили є факти систематичної співпраці Наталії Королевської з Адміністрацією Президента.

Такі чотири основні факти інформаційному агентству «Малакава» назвав народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко.

«По-перше, Наталія Королевська та керівник фракції Партія регіонів Єфремов є вихідцями з Луганська і вели та ведуть спільний бізнес. По-друге, коли владі за допомогою тушок та інших методів вдалося  розколоти фракцію «Батьківщина»  у Верховній Раді, було спеціально від неї створено УСДП, головою якої вже згодом стала Наталія Королевська. Всім відомо, що ця партія входить до складу нашої політичної сили, а це означає, що буде можливість розподіляти місця у дільничних та окружних виборчих комісіях. По-третє, їй дали право на критику уряду та інших установ з метою переконати населення та взяти голоси. Так, наприклад, Наталія Кролевська відвідує військові частини, до яких ніхто ніколи від опозиції не міг попасти. Останньою краплею, стало вчорашнє голосування за включення в порядок денний питання щодо виконання вимог резолюції ПАРЄ, під час якого Наталія Королевська не підтримала опозицію. Тому, було прийнято рішення, далі не тягнути на своїх плечах проект Банкової», - пояснив Дмитро Шлемко.

Леся, 14.03.2012 16:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини