Віктор Анушкеквиус незадоволений відношенням КП «ЄРЦ» до мешканців

Директор КП «Єдиний розрахунковий центр» Вадим Войтик отримав декілька порад від мера міста Віктора Анушкевичуса щодо покращення роботи працівників на «гарячій лінії» та оперативності реагування на звернення мешканців.

«Я розумію, що зараз підприємство в процесі становлення і це не так просто ставати на ноги. Вадим Войтик – людина року, про нього пишуть всі інтернет-видання. Але «гаряча лінія» 75-06-00 працює неефективно. У вас там три спеціаліста сидять, а люди скаржаться, що не можуть додзвонитися. Крім того, їх відповіді непрофесійні. Ця служба має працювати цілодобово, якщо ні, то подумайте над тим, як підготувати фахівців. Безумовно, якщо вони не мають досвіду роботи в комунальній сфері, то проведіть навчання або заманіть та посадіть тих людей, які розуміються.

Що ж стосується наявності технічних працівників аварійних бригад, то тут теж треба попрацювати. Відповіді на дзвінки: «ми записали, через п’ять хвилин зробимо», - не припустимі. Тому я, Вадим, буду просто наказувати. Мешканець має по-перше додзвонитися, його мають чемно вислухати, дати фахову пораду, записати скаргу і відповідно проінформувати керівництво про суть проблеми», - сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 15.02.2012 12:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини