Фірми-підрядники не поспішають з пропозиція до «ЄРЦ» через непродуману роботу останніх

КП «Єдиний розрахунковий центр» ще 15 січня 2012 року оприлюднив на своєму сайті графік поточних та капітальних ремонтів на цей рік, який складався відповідно до звернень громадян. Директор «ЄРЦ» Вадим Войтик закликає підрядників вибирати собі об’єкт, розробляти кошторис та долучатися до роботи.

За словами пана Войтика потрібно створити конкуренцію на ринку, щоб можна було визначити найкращі варіанти. Проте, поки що вибирати немає з кого.

«Так, і справді, черги підрядників до нас немає. Але ми повинні створити ринок надання послуг, якого в нас раніше не було», - пояснює Вадим Войтик.

Самі ж будівельні фірми не розуміють, як можна складати кошторис та вибирати собі об’єкт, якщо в «ЄРЦ» самі не знають, в яких будинках буде проведено роботи.

«Ми затрачаємо на кошторис час та гроші, а потім може з’ясуватися, що об’єкт, який ми вибрали, відмовився від послуг чи не потрапив у перелік тих будинків, де буде здійснюватися ремонт. То що ми маємо вибирати?», - розповідає представник будівельної фірми. 

Леся, 09.02.2012 15:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини