Що стало причиною обвалу будинку в Івано-Франківську?

Причини обвалу будинку на вулиці Січових Стрільців, 18 буде з’ясовувати спеціальна комісія. Будинок на разі, не перебував у списку аварійних об’єктів. Міський голова Віктор Анушкевичус називає можливими причинами аварії невдале перепланування чи порушення умов експлуатації.

«Роботи з ліквідації обвалу тривали до шостої години ранку. В неділю о дев’ятій годині ранку, я зібрав представників комісії з питань техногенної безпеки надзвичайних ситуацій та поставив їм конкретні завдання. Сьогодні зранку, підписав розпорядження щодо створення окремої комісії, яка з’ясує причини обвалу. Цей будинок не перебував на обліку, як аварійний, або це невдале перепланування, порушення умов експлуатації або інші причини. Також, прокуратура проводить власне розслідування», - зазначив Віктор Анушкевичус.

 Чи буде відновлено будівлю невідомо, проте мер оцінивши стан будівлі зробив висновок – її потрібно розібрати.

«Я там особисто був і у мене, як інженера механіка викликає занепокоєння стан даху та перекриттів. Тому не виключаю можливості, що ми будемо його розбирати, щоб у майбутньому знову не виникло проблем», - вважає Віктор Анушкевичус.

Леся, 13.02.2012 16:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини