Новий адвокат для міського голови Віктора Анушкевичуса

На сесії Івано-Франківської міської ради депутат від фракції «ВО «Батьківщина» Володимир Стасюк вирішив знову повернутися до питання про звіт міського голови Віктора Анушкевичуса. Він не задоволений тим, що у звіті наведені цифри тільки за дев’ять місяців роботи, а деякі з них не відповідають дійсності.

У зв’язку з цим, Володимир Стасюк вимагав надрукувати у газеті «Західний кур’єр» звіт голови та інформацію, яку оприлюднив депутат Володимир Чорноус щодо виявлення фактів зловживання службовим становищем Віктором Анушкевичусом.

«Більшість цифр, які згадуються в тексті звіту, стосуються дев’яти місяців роботи, проте депутатами він був прийнятий, як річний. Такого ще не було за всі роки моєї депутатської роботи. Також, у звіті оприлюднюється завідома неправдива інформація. Тому, прошу оприлюднити у комунальній газеті «Західний кур’єр» достовірну інформацію про звіт за 2011 рік та спростувати недостовірні дані», - заявив з трибуни Вододимир Стасюк.

Проте депутати від фракції «Свобода» відмовилися від голосування, адже на їх думку, запит Володимира Стасюка є особистим зведенням рахунків з міським головою.

«Це знов одне і те саме – пластинка, яку заїло. Мені все рівно, що Ви говорите, але я почув лобізм», - сказав Віктор Анушкевичус.

«Ми обіцяли, що будемо підтримувати всі депутатські запити, які звучать у цьому залі. Але я стверджую про те, що наше завдання голосувати будь-який запит, який стосується нашої каденції та питань актуальної господарської діяльності Івано-Франківська. Давайте не будемо зводити особисті порахунки. Тому фракція «Свободи» не буде голосувати», - додав Роман Онуфріїв.

Та як у кінці додав Володимир Стасюк, на підтримку «свободівців» він не розраховував. Оскільки саме представники «Свободи» складають більшість у міській раді, то ініціатива пана Стасюка залишилася на папері.
 

Леся, 31.01.2012 19:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини