На Прикарпатті школи реорганізують у навчально-виховні комплекси

2012 рік оголошено на Прикарпатті роком будівництва дошкільних навчальних закладів. Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав розпорядження відповідно до якого голови райдержадміністрацій та міські голови міст обласного значення мають розробити плани заходів з розвитку мережі дошкільних навчальних закладів.

Першим кроком у збільшенні кількості місць у дошкільних навчальних закладах стане реорганізація у навчально-виховні комплекси окремих загальноосвітніх навчальних закладів Рожнятівського, Надвірнянського, Долинського районів та міста Івано-Франківськ.

«Якщо є такий факт, що недостатньо забезпечені школи, тобто є вільні приміщення, то є така ініціатива відкривати при таких навчальних закладах дошкільні групи. В Івано-Франківську ми вже реорганізували дві школи-садки у чисті дошкільні навчальні заклади. З першого вересня ми будемо дивитися, якщо не вистачає ДНЗ, то ми власне будемо відкривати додаткові дошкільні групи для дітей п’ятирічного віку при школах, зокрема, в нас є дві ЗОШ I ступеня №8, 9, які створені на базі садочків», - розповіла начальник управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому Наталія Микула.

Леся, 12.01.2012 13:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини