Школі №10 за борги відімкнули світло

Цього тижня Івано-Франківська міська влада знову подивувала своєю так званою «роботою». 20 грудня у загальноосвітній школі №10  за несплату відключили подачу електроенергії. Випадок безпрецедентний, адже такого раніше ніколи не траплялося. З самого ранку через відключення електроенергії усі діти школи залишилися без сніданків та обідів, а навчання проводилося у неосвітлених класах. Здавалося б, відключення подачі електрики за несплату – річ не нова та цілком звична, однак чомусь ніколи не доводиться чути, що такі випадки стаються в управліннях та установах міської ради.

Що ж стосується школи – то такий випадок просто шокував, адже завжди існували домовленості, велися переговори, а борги рано чи пізно, та все таки сплачувались. Натомість сьогодні міська влада безцеремонно підійшла до вирішення питання оплати рахунків електроенергії, не зважаючи навіть на те, що в даному випадку страждають в першу чергу саме діти.

Представники міської організації партії «Наша Україна» відреагували на цю ситуацію вимогою розглянути першим питання раптового відключення навчальних закладів від електроенергії на сесії міської ради. Зокрема, як зазначають депутати «Нашої України» в міській раді, міська влада не може приймати таких категоричних заходів, коли мова стосується закладів, де навчаються діти. Тому для того, аби запобігти таким випадкам в майбутньому, вони вимагають обговорити це питання за участі міського Голови та депутатів міської ради на позачерговій сесії.

Леся, 21.12.2011 14:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини