Анушкевичуса попереджали про те, що від електропостачання відімкнуть дві школи

Сьогодні на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради депутати намагалися знайти винного у ситуації щодо відключення від енергопостачання загальноосвітніх шкіл № 4 та № 10.

Так, за словами генеральний директор ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Микола Чернявський управління освіти ще місяць тому отримало попередження про відключення електроенергії у вищезазначених закладах через заборгованість.

«Перше повідомлення про вимкнення було подане 29 листопада за 19 днів жодної копійки не було нам виплачено і на 19 грудня було надіслано друге попередження, ми розпочали відключення. На мій погляд дуже дивною є поведінка управління освіти і профільного заступника, які майже за місяць нічого не зробили. Михайло Верес каже, що йому хтось зранку повідомив, а я наголошую, що два відповідні повідомлення ми надіслали в управління освіти, міську раду, СБУ, прокуратуру та санепідемстанцію. А як у Вас ходять папери по управлінню – це вже не мій клопіт», - пояснив Микола Чернявський.

Багато хто з депутатів звинувачував Миколу Чернявського у неморальних дія, проте знайшлися і ті, хто нагадав народним обранцям про людей, які відповідно до займаних посад повинні були подбати про вчасну приплату.

«Я проти, щоб ми йшли таким шляхом, що сьогодні пуцуємо «Прикарпаттяобленерго» і ставимо їх винними. Найбільша проблема у тому, що є затверджений графік проплат, є чітко визначено, хто за це відповідає і посадовці знають, що це в першу чергу їхня вина, адже це їхній обов’язок і звідси треба іти», - сказав Ярослав Бачкур, представник фракції «Батьківщина».

Депутат Володимир Чорноус, запропонував визнати роботу міського голови у сфері фінансування бюджетних установ незадовільною.

Леся, 23.12.2011 16:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини