«Батьківщина» і «Народна самооборона» об’єднуються - Олександр Турчинов

Партії  «Батьківщина» та «Народна самооборона» об’єднуються,  щоб разом іти на парламентські вибори-2012.

Про це заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов під час прес-конференції щодо об’єднання політичних сил. 

«Відбулись консультації між керівництвом наших партій - партії «Батьківщина»  і «Народної самооборони», і під час цих переговорів прийняте рішення розпочати процес реального об’єднання наших політичних сил на базі партії «Батьківщина», - повідомив Турчинов.

«Я вважаю, що це є прикладом об’єднання, інтеграції опозиційних сил для того, щоб забезпечити в наступному році перемогу над небезпечним кримінальним режимом», - зазначив він.

Олександр Турчинов наголосив, що саме лідери «Батьківщини» та «Народної самооборони»- Юлія Тимошенко і Юрій Луценко - «привели до парламенту дві опозиційні фракції, які ведуть безкомпромісну боротьбу з чинним режимом».

«Саме тому влада кидає усі зусилля силових структур проти наших політичних сил, і саме тому лідери наших політичних сил знаходяться за ґратами», - наголосив Турчинов.

Перший заступник голови партії «Батьківщина» також повідомив, що тривають переговори з іншими партіями,  які входять до Комітету опору диктатури.
 
Леся, 28.12.2011 12:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини