Заява Івано-Франківської обласної організації партії «ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» в обласній раді

Дорогі краяни! Через декілька днів зустрічатимемо Рік Новий. Як завжди в кінці року підводяться підсумки, оцінюються результати соціально-економічного розвитку країни, стан політичного та духовного життя. Що приніс та чим запам’ятається нам рік, що минає?

По-перше, ініціюванням так званих реформ, що сколихнули суспільство, бо кожна з них привела до погіршення умов життя та праці простих людей. На вулиці та майдани з протестами вийшли підприємці, «чорнобильці», «афганці», фермери, студенти. З прокляттями від людей зіткнулась нинішня влада й у питанні пенсійної реформи.

По-друге, погіршенням життя мільйонів простих українців, яких Прем’єр-міністр Азаров закликав терпіти та працювати лопатою і зростанням в понад 5 разів статків олігархів-спонсорів Партії Регіонів.

По-третє, прийняттям податкового кодексу, мета якого – знищити малий бізнес та активних підприємців.

По-четверте, зростанням зовнішнього боргу України до астрономічних висот – 125 мільярдів доларів США, а державного боргу України – до 451 мільярда гривень.

По-п’яте, невпинним зростанням багатства сімей Президента Януковича, Прем’єр-міністра Азарова та першого віце-прем’єра Клюєва, які стали мільярдерами та мультимільйонерами.

По-шосте, черговим роздаровуванням енергетичної та газової власності України Ахметову і Фірташу – головним спонсорам Партії Регіонів.

По-сьоме, встановленням тотальної корупції на всіх рівнях, зменшенням конкурентноспроможності та економічних свобод.

По-восьме, прийняттям 22 грудня 2011 року антисоціального бюджету України на 2012 рік,         в якому остаточно закріплено гасло нинішньої влади: «Багаті стають ще багатшими, а бідні – ще біднішими» та зменшенням соціальних пільг для «чорнобильців», дітей війни, колишніх військовослужбовців, ветеранів праці, жертв нацистських переслідувань, міліціонерів, пожежників, працівників культури, медиків, вчителів (всього у 24 категорій пільговиків), які будуть регулюватись не законом, урядом Азарова в ручному режимі.

По-дев’яте, закладанням фундаменту тоталітаризму та політичними репресіями в Україні.         В тюрмі знаходяться опозиціонери режиму Ю. Тимошенко та Ю. Луценко. Вирок Юлії Тимошенко, написаний в адміністрації президента, – це персональна помста Януковича їй, як головному політичному конкуренту. Цим вироком підтверджується, що в Україні знищено правосуддя, а Янукович, як президент, перетворився на диктатора на чолі кримінального режиму. Репресіями проти політичної опозиції, забороною права на мирні зібрання, судовими процесами над Юлією Тимошенко влада поховала європейську перспективу України, про яку мріяли, надіялися мільйони українців.

Ось такий ганебний підсумок цьогорічного правління президента Януковича та його команди.

Вітаючи всіх краян з Новим 2012 роком та Різдвом Христовим запевняємо, що будемо в новому році робити все для  того, щоб консолідувати зусилля опозиції для протидії небезпечному кримінальному режиму та спільної перемоги на парламентських виборах.

 

Голова                                                                                             Голова

Івано-Франківської обласної                                                       фракції «Батьківщина»

організації партії «ВО «Батьківщина»                            в Івано-Франківській обласній раді

 

Шлемко Д. В.                                                                                 Романюк Ю. Д.

                                                                                   

26 грудня 2011 року

Леся, 27.12.2011 12:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини