Влада продовжує демонструвати своє нестримне бажання знищити Тимошенко

Заява фракції «БЮТ-Батьківщина», яку зачитала з парламентської трибуни заступник голови фракції Олена Шустік:
 
Більше 6 місяців триває політична розправа над Юлією Тимошенко. З дня у день все більш зухвало і цинічно нинішня влада усуває політичних конкурентів.
 
Апеляційний суд, розглядаючи скаргу на «кірєєвський» вирок, танцює під дудку прокуратури! Неодноразові аргументовані відводи колегії суддів, залишаються без задоволення.
 
Чоловік судді Тетяни Фрич займає керівну посаду у Генеральній прокуратурі, але суд не вбачає підстав для її заміни!
 
Головуюча, розголошуючи особисті дані про стан здоров’я Юлії Тимошенко, вчиняє злочин, а для відводу все одно немає підстав! Правовий нігілізм суду щиро дивує! Шановні! За розголошення персональних даних передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність! І все це на очах у прокурорів, провідних юристів та народних депутатів!
 
Влада відверто спекулює з умовами утримання Тимошенко в СІЗО, зі станом її здоров’я! Як низько треба впасти, щоб допустити таку неправду!
 
Юлія Володимирівна від болі у спині не може ходити, сидіти, стояти, але для пенітенціарної служби, суду, прокуратури стан її здоров’я задовільний! Проте, попри бажання Тимошенко бути присутньою у суді, туди її не доставили! І справу, поспіхом, слухають за її  відсутності.
 
Лідера опозиції фізично і морально хочуть знищити! Чого вартий другий арешт прикутої до ліжка Тимошенко, щоб «підсудна не могла ухилитися від слідства і суду»! 12-годинне судове засідання у камері СІЗО …  Що це, як не знущання, приниження людської гідності?! Хіба у правові демократичній державі, яка прагне у Європу, може бути такий суд?
 
В нестримному бажанні знищити Юлію Тимошенко влада використовує нелюдські, цинічні, страшні методи!
 
Парламентська асамблея Рада Європи у своїй Резолюції жорстко критикує владу України, закликає негайно зняти звинувачення проти колишніх урядовців і декриміналізувати статті, за якими їх судять!
 
На шляху до євроінтеграції України стоїть справа Тимошенко, її незаконне ув’язнення! Такий висновок Саміту Україна-ЄС!
 
Незабаром Європейський Суд дасть справедливу оцінку кримінальному переслідуванню екс-прем’єра!
 
Нинішня влада повернула Україну в часи політичних розправ і диктатури! Європа вже відчула зневагу і нахабство!
 
Зупиніться! Від ваших дій, від вашого вибору – власні амбіції чи демократичні стандарти – залежить доля України!
 
За розголошення персональних даних, несанкціоновану зйомку, фальсифікацію відеоматеріалів та наклеп винні особи повинні бути притягнуті до відповідальності!
Леся, 21.12.2011 13:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини