Як раби приречені носити тавро на чолі та кайдани на руках, так нинішня влада зобов’язана носити квиток Партії регіонів - Романюк

«Як раби приречені носити тавро на чолі та кайдани на руках, так нинішня влада зобов’язана носити квиток Партії регіонів», - так прокоментував, гучну інформаційну піар-кампанію, з демонстративного вступу до партії низки чиновників Івано-Франківської області, голова фракції «Батьківщина» в обласній раді Юрій Романюк.

«За часів президентства Ющенка в державі не було жодного представника партії «Батьківщина», на посадах голів обласних державних адміністрацій. Виключно члени «Нашої України», хорунживські та куми зі сватами. При режимі Януковича, в партію якого злилися і «тігіпки» й «литвини», їхнім місцевим очильникам не залишається нічого іншого, як вступати тільки в Партію регіонів, якщо вони гинуть бути причетними до владного корита, до президентської вертикалі влади, яка не переварює інакодумства, опозиційності та конкуренції. Зробили дешеву показуху з нагоди прибуття президента Януковича, на відпочинок до Гути, аби «прогнутися» перед ним, і отримати черговий бонус на подальше правління в області. Організували спектакль «регіонального» збіговиська, який нікого не вразив і не надихнув. Це агонія збанкрутілого режиму «проФФесіоналів» та «реФФорматорів», яких народ скоро позбудеться», - вважає Юрій Романюк.

 «Альтернатива, у чиновників ОДА, РДА, місцевих різнокаліберних начальничків, одна: або вступ до Партії регіонів, або заява про звільнення на стіл. Заради збереження на займаних посадах, спрацьовує інстинкт самозбереження, чиновники обирають не Україну і народ, серед якого живуть, а колабораціонізм! І те, що зареєстровано 1040 партійних осередків в області, тотожно фашистській окупації Станіславівщини, коли в кожному селі гітлерівці мали по своєму осередку місцевих поліцаїв, катів, комендантів, стукачів, та інших запроданців і перешиванців. Це дуже добре, що люди бачать весь кадровий склад «регіоналів» Прикарпаття.  НАРОД не з ними! Прикарпаття на 90(!) відсотків проголосувало проти Януковича! Так, а може й більше, проголосує і восени 2012 року, на парламентських виборах!  А ці, тимчасові чиновники, підневільні раби, завтра будуть вимолювати у Бога і народу прощення та покаяння за свої поступки і зради», - резюмував голова фракції «Батьківщина» Юрій Романюк.

 

Леся, 27.12.2011 14:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини