Василь Чуднов не розбирається ні в питаннях політики, ні в питаннях економіки – Шлемко

У тому, що між Україною та Європейським союзом 19 грудня так і не була підписана угода про вступ, народний депутат України Василь Чуднов вбачає не поразку влади, а досягнення. Каменем спотикання у перемовинах він називає судовий процес над Юлією Тимошенко і запевняє, що багато її однопартійців вважають, що екс-прем’єр отримала належне покарання.

«Нарешті, 19 числа Європа сказала, що все, завершили переговорили – це досягнення. Причина в тому, що сьогодні одна людина, яка попала під правосуддя, і коли ми говоримо в кулуарах Верховної Ради з представниками тої політичної сили, яку вона представляє, не на камеру, бо ці люди є дволичні, а нема камери вони можуть десь відкрити душу,  і вони кажуть, що такої кабальної, не підйомної угоди, яку зробила ця людина для України прощати не можна. І ця людина стала каменем спотикання, що ми сьогодні не вступили у Євросоюз, то слава Богу, що все решта відповідає європейським стандартам. 19 числа – це не тупік, а останній штрих, який потрібно було зробити для вступу в Євросоюз», - вважає Василь Чуднов.

Натомість народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко переконаний, що регіонал Василь Чуднов не є компетентним у даному питанні. Також він прогнозує поразку Партії регіонів на майбутніх парламентських виборах.

«Василь Чуднов не розбирається ні в питаннях політики, ні в питаннях економіки. Тому таке його сьогоднішнє трактування. А що стосується партії «Батьківщина», то нехай він закриє свій рот і дивиться на те, як люди будуть скоро виходити з рядів Партії регіонів, коли вони програють на виборах та проспляться. Адже багато кого, загнали до їх партії силою, як худобу у стійло, і сьогодні вони цим тішаться, але не знати чи на довго», - зазначив Дмитро Шлемко.

Леся, 27.12.2011 15:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини