Шість основних завдань для влади Івано-Франківська на 2012 рік

Вдосконалення і розвиток економіки через залучення інвестицій, будівництво і реконструкція дошкільних закладів, проекти пов’язані з дорогами та мостом, теплопостачання та «Водоекотехпромом» і звичайно, святкування 350 років Івано-Франківська – це шість пріоритетних завдань на 2012 рік визначених  програмою розвитку Івано-Франківська.

«Ця програма відрізняється від попередньої тим, що вона об’єднала в собі всі програми прийняті протягом останніх років, тому ми старалися оптимізувати їх, вибрати самі головні напрямки. Ми із загального фонду бюджету розвитку на 46 мільйонів розрахували реалізацію цих програм і я думаю, що це під силу міському бюджету», - сказав Богдан Білик, начальник управління інтеграційного і економічного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому.

Програма соціального та економічного розвитку міста вже затверджена сесією Івано-Франківської міської ради. Проте, це не остаточний її варіант, а свого роду план дій, адже багато хто з депутатів був обурений тим, що отримав програму розписану на 50 сторінках, отримав за кілька хвилин до початку сесії. Також деякі пункти викликають сумніви щодо можливості їх реалізації, кажуть депутати.

«Я собі не уявляю, хто візьме на себе відповідальність за створення нових семи тисяч робочих місті в Івано-Франківську. Це ті речі, які ми декларуємо як бажані, але до реалій вони не мають ніякого стосунку», - вважає депутат Ростислав Кукурудз.

Леся, 02.12.2011 11:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини