«Свобода» показала своє Я

На минулій сесії Івано-Франківської міської ради голові фракції «УДАР-Громадський форум» Юрію Солов’ю все ж вдалося добитися прийняття рішення про проведення 1грудня виїзної сесії національно-демократичних сил Західного регіону в Києві.

Та вже сьогодні депутати «Свободи» скасували цю дату, адже вважають, що потрібно ще як слід обговорити цей захід з представниками інших рад і на їх думку, таку акцію доцільно провести у випадку розгляду Верховною Радою питання про вступ України до Митного союзу з Росією.

«Я спілкувався зі всіма секретарями міських рад у телефонному режимі, і вони вважаю, що коли ми приїдемо 1 грудня під стіни Верховної Ради в кількості 100-150 чоловік, то це більше дискредитує опозиційний рух, ніж коли буде стояти ключове питання для нашої країни: «Куди ми йдемо – в Європу чи Росію?». Тому для нас важливо не здійснювати сьогодні профанації», - заявив секретар міської ради Руслан Марцінків.

Проте, у представників фракцій «УДАР-Громадський форум» склалося враження, що свободівці просто намагаються взяти ініціативу у свої руки. Володимир Чорноус  наполіг на визначенні чіткої дати 1 грудня, проте жоден представник від «Свободи» не проголосував за таку поправку.

Василь Бойчук від фракції «Батьківщина» додав, що він на 99 % переконаний, що тепер такого виїзного засідання не буде і наголосив, що потрібно перейматися не Митним союзом, а тими всіма антиукраїнськими діями, які вже вчинила влада.

 

Леся, 15.11.2011 16:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини