Рада не підтримала декриміналізацію статті Тимошенко

Партія регіонів не підтримала поправку, внесену бютівцями, яка б дозволила звільнити Юлію Тимошенко з-під варти.

Так на прохання Партії регіонів було винесено на голосування поправку депутата Віктора Швеця, враховану профільним комітетом.

Поправка рекомендувала виключити статтю 365 з Кримінального кодексу України в чинній редакції та внести її нову редакцію.

При голосуванні поправок до президентського проекту закону про гуманізацію відповідальності за злочини у сфері господарської діяльності, регіонали наполягають на голосуванні поправок, внесених опозицією і підтриманих комітетом.

Пізніше регіонали та інші представники більшості не підтримали ще одну поправку Віктора Швеця, яка пропонує вилучити 365 статтю з переліку статей, за якими йде кримінальна відповідальність.

"Розмови президента про те, що мі йдемо кудись в Європу, зараз на них ставиться великий хрест", - прокоментував голосування бютівцеь Олександр Чорноволенко.

"Ви боїтеся. Ви тримаєте Юлю у в'язниці, тому що ви боїтеся. Немає сенсу розглядати закон далі, тому що - це легалізація вашого злодійства", - заявила у свою чергу депутат Наталя Королевська.

Після голосування опозиційні депутати кричали "ганьба".

Після цього БЮТ заблокував трибуну з вимогою зробити переву та дати можливість виступити з заявою.


Українська правда
Леся, 15.11.2011 15:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини