Соловей хоче сесію міськради у Києві

Лідер фракції «УДАР-Громадський форум» Юрій Соловей вніс на сесії міської ради пропозицію провести публічну сесію 1 грудня у місті Київ. Він вважає, щ одними заявами ситуацію в Україні не виправити, тому потрібно діяти.

«Центральні органи влади систематично ігнорують ті звернення, які приймають органи місцевої влади. Приймаємо звернення міської ради про те, що Податковий кодекс б’є по малому і середньому бізнесу – реакції нуль, про те, що пенсійна реформа не може бути сьогодні застосована – реакції нуль, відповідне звернення щодо скасування пільг – реакції немає, сьогодні в тюрмі сидять лідери два найбільших політичних партій, які здобули перемогу, відсилаємо заяву – реакції нуль. Потрібно перейти до більш активних дій, залишити ці теплі зали і тому наша пропозиція чітка – зорганізувати відкриту сесію в місті києві і звернутися до інших рад, де перемогли націонал-демократичні сили, щоб показати що ми готові публічно декларувати цю позицію. Сподіваюся, що фракція «Свободи», яка представляє сьогодні більшість у міській раді підтримає це рішення», - заявив Юрій Соловей.

Проте, свободівці не охоче поставилися до такої ініціативи з боку Юрія Солов’я і вважають, що його пропозиція потребує доопрацювання. 

 Юрій Соловей вважає, що члени «Свободи» прагнуть «перетягнути на себе ковдру»

 «Традиційно, почувши таку пропозицію хтось захотів перетягнути ковдру на себе для мене це питання не є актуальне, якщо хтось хоче  взяти на себе ініціативу внесення, то будь ласка», - додав Юрій Соловей.

Леся, 21.10.2011 11:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини