Світова громадськість почула Януковича – Романюк

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася позачергова сесія обласної ради, проведення якої ініціювало ВО «Батьківщина».

Лідер обласної фракції «Батьківщина» Юрій Романюк під час свого виступу зазначив, що Президент  Віктор Янукович своїми діями показав усьому світу, що сьогодні в Україні немає правової системи та всі його дії спрямовані проти євроінтеграції.

 «Світова громадськість почула Януковича. Гарант Конституції, об’єднав багатовекторний світ проти режиму Януковича, вся діяльність якого спрямована виключно на  утвердження власного авторитаризму, на відкат від євроінтеграції та загально визнаних норм міжнародного права, на використання всієї правоохоронної та судової системи (всього державного репресивно-карального апарату) на винищення будь-якої політичної опозиції в країні, проти беззастережного дотримання прав і свобод людини, свободи слова, права людини на неупереджене судочинство і право людини на захист», - заявив Юрій Романюк.

На його думку, Віктора Януковича чекає крах, як це було зі всіма політичними лідерами, які намагалися боротися проти всього світу.

«Воювати на всі фронти одночасно, проти всього світу, не вдавалося жодному, навіть самому геніальному полководцю, від Наполеона до Бісмарка. Це не вдалося й Гітлеру. Людство чудово пам’ятає ціну понесену за не своєчасну, адекватну, вичерпну, невідворотну реакцію, по упередженню та блискавичній ліквідації таких кричущих викликів», - вважає Юрій Романюк.

Леся, 18.10.2011 16:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини