64 депутати обласної ради підтримали Юлію Тимошенко

Депутати Івано-Франківської обласної ради прийняв заяву стосовно політичної ситуації в Україні, яку надішлють Президенту України В. Януковичу, депутатам Верховної Ради України, Генеральній прокуратурі України та кожній фракції у Верховній Раді.

«Вирок проти Юлії Тимошенко – це намагання відвернути увагу людей від антинародної соціальної політики, від наступу антиукраїнських сил у сферах життя – політичній, економічній, інформаційній, культурній, освітній, релігійній тощо.

Політика режиму В. Януковича розколює суспільство, руйнує віру людей в ідеї власної національної держави, знищує унікальний шанс інтеграції України в європейську спільноту.

Сьогодні кожного громадянина України позбавляють права на вільне слово і незалежну думку. Сьогодні разом з Юлією Тимошенко свободу відбирають у кожного з нас. Влада, яка чинить розправу над опозицією, не має майбутнього», - йдеться у заяві.

Голосування щодо схвалення заяви відбувалося поіменно, на сесії були присутні 64 депутати, які одноголосно сказали «за».

До речі, на позачерговій сесії не було жодного представника від Української Народної Партії, Відродження, Партії Регіонів, Народної Партії.
Леся, 18.10.2011 14:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини