Влада визнала, що сфальшувала чергову справу проти Юлії Тимошенко

Влада визнала, що сфальшувала чергову справу проти Юлії Тимошенко щодо ЄЕСУ.
 
Про це на брифінгу заявив перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, коментуючи офіційний лист Мін’юсту про відсутність будь-яких державних гарантій за зобов’язаннями корпорації ЄЕСУ.
 
«Я впевнений, що копії цих документів є у СБУ, яка фальшувала чергову справу. Незважаючи на це, слідчі пішли на фальшування кримінальної справи. Зрозуміло, що вони не могли навести факт бодай однієї копійки збитків, саме тому вони назвали справу «замах на злочин». Але ми бачимо після цих листів, що й замаху ніякого не існує», - додав він.
 
Турчинов зазначив, що всі проведені перевірки та документи свідчать про невинуватість Тимошенко.
 
Разом з тим з тим він зазначив, що варто було б порушити кримінальну справу проти прем’єр-міністра Миколи Азарова, який чи не в кожному своєму інтерв’ю говорить про боргові зобов’язання ЄЕСУ.
 
«Якщо в червні ніяких боргів не існувало, то або пан Азаров штучно сформував їх і повинен бути за це притягнений, бо це є злочин. Або повинні бути притягнуті за черговий злочин щодо фальшування справи працівники СБУ, які маючи повну інформацію про відсутність боргових зобов’язань з цього питання, пішли на фальшування кримінальних справ», - сказав він.
 
Олександр Турчинов також висловив думку, що порушена нова справа має одну мету – «пояснювати агресію щодо Тимошенко як усередині країни, так і за її межами».
Леся, 18.10.2011 12:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини