БЮТівці можуть проігнорувати парламентські вибори

Якщо у кінцевому результаті вирок Юлії Тимошенко не спростує Апеляційний суд, то бютівці мають намір проігнорувати парламентські вибори. Це один із методів боротьби проти діючої влади.

«Ми чекаємо на позитивний, законний і справедливий вирок апеляційного суду. Ми не допускаємо негативного сценарію для нас, бо ми віримо, що сила і опір, який буде вчинений злочинному і антинародному режиму дасть свій результат. Разом з тим, розуміючи можливість протилежного розвитку подій, партія «Батьківщина» за підтримки інших політичних сил, розглядає можливість не брати участь у парламентських виборах 2012 року», - зауважив Олександр Левицький, перший заступник голови Івано-Франківської обласної партійної організації «Батьківщина».

Також, на позачерговій сесії Івано-Франківської обласної ради, яка відбудеться 18 жовтня, заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина» Юрій Романюк виступить з ідеєю проведення Галицької Асамблеї.

«На сесії обласної ради я буду ініціювати все ж таки проведення Галицької Асамблеї, і я думаю, що багато політичних партій нас у цьому підтримають. Чи підтримає нас львівська та тернопільська «Свобода» - дуже цікава і пікантна ситуація, ми подивимося кого вони підтримають», - заявив Юрій Романюк.

 

 

Леся, 14.10.2011 16:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини