Шкутяк не вітатиметься з Сичем, доки не почує вибачень

Під час прес-конференції  депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «Наша Україна» Петро Шкутяк заявив, що не розуміє членів ВО «Свобода» серед яких, хоч і є багато його друзів.

«В мене є багато друзів у «Свободі», але чесно кажучи, я їх не розумію зараз. Я бачив їх як вільних людей, особистостей зі своїми поглядами. Така їхня зацикленість і тепер ще й  боягузливість висунути свою думку проти якогось там вождя чи трішки заперечити – я їх не розумію», - сказав Петро Шкутяк.

Він пояснив, що нахабні дії зі сторони свободівців під час Смолоскипної ходи є добре організованими і спланованими, а не випадковістю. А також, «Свобода» на його точку зору, забагато на себе бере.

«Ми тенденцію з прапорами бачили ще на «Яворині». Це є заплановано і робиться згідно команди, я в цьому впевнений і тут немає сумнівів. Я, наприклад, поки вони не вибачаться не буду вітатись з головою обласної ради і тими людьми, які це робили. Це образа, і так поводити себе не можна. І якщо стався такий інцидент, треба мати силу, честь вибачитися, але вони не вміють цього робити, на жаль. Занадто вони сьогодні привласнюють собі національні ідеали. вони будуть скоро заставляти хто як має думати, хто і що робити, що читати, хто з ким маж зустрічатися. Я їм співчуваю», - сказав Петро Шкутяк.

Леся, 18.10.2011 18:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини