Попович попросив вибачення за інцидент з прапорами

Я, Василь Попович,  депутат обласної ради, координатор «Студентської Свободи», активісти якої брали участь у подіях з прапорами, що мали місце в Івано-Франківську 16 жовтня під час смолоскипної ходи, прошу вибачення за цей прикрий інцидент у всіх членів «Нашої України».

 З відповідальністю підкреслюю, що ця подія не є спланованою і добре організованою, як це хочуть подати деякі місцеві політики. Даний інцидент є прикрим непорозуміння між представниками двох молодіжних структур, яким бракує досвіду в справі досягнення компромісу між силами, що мають партнерські відносини на Прикарпатті . Жодної вказівки  щодо ініціювання такого конфлікту не було.

На майбутнє будемо намагатися не допускати подібного. 

В свою чергу, як голова страйкового комітету Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника під час помаранчевих подій 2004 року від «Нашої України», закликаю представників “Молодіжного Союзу Наша Україна” до усвідомлення  відповідальності “Нашої України” за дискредитацію цінностей, які неслися під прапором цієї партії, через що ці прапори і викликають таке несприйняття.

Досить піару на дрібязковому конфлікті! Краще давайте спільно відвойовувати український простір,  який постійно звужується і зникає.

 

Депутат обласної ради ,

Координатор «Студентської Свободи»

 Василь Попович

 

Леся, 19.10.2011 18:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини