Тільки сміхом ми можемо здолати те, що нам здається нездоланним – Попович

Флеш-моб-вдяку «Ми вдячні мешканцям Донбасу за Президента ананаса» організували в Івано-Франківську активісти Студентської Свободи. Перед мешканцями постав Янукович-цар, який як стверджує молодь, все бачить, але нічого не чує, тому кожен охочий мав змогу написати за що він сьогодні вдячний Президенту.

За словами організаторів, дана акція не мала на меті образити мешканців Сходу, а наголосити на те, що його обрали донецькі олігархи.

«Ми прагнемо висміяти сьогоднішню владу,бо тільки сміхом ми можемо здолати те, що нам здається нездоланним. Також ми прагнемо розбудити мешканців Прикарпаття, які зараз заснули. Сьогодні люди більш активні у Східній і Центральній Україні. Ми маємо на меті сказати людям, щоб вони закінчували кухонну політику і виходили захищати свої інтереси», - пояснив Василь Попович координатор Студентської Свободи.

Учасники акції висловили свою подяку за: «Дякуємо за високі ціни та низькі зарплати», «Дякуємо Міністра освіти – українофоба», «Дякуємо за перекручену історію», «Дякуємо за цензуру» .

Пожвавлення такий захід викликав хіба що у двох чоловіків похилого віку, один з який запитав у Василя Поповича, що він особисто зробив для України, а інший у свою чергу почав захищати молодого свободівця.

Леся, 04.11.2011 10:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини