Янукович вибудував потужнішу поліцейську державу, ніж Кучма — Левицький

Генпрокуратура відновила кримінальну справу  щодо екс-прем’єра Юлії Тимошенко за розкрадання 25 млн. грн. бюджетних коштів і відхилення від сплати понад 20 млн. грн. податків шляхом впровадження злочинної фінансової схеми щодо розрахунків за природний газ корпорацією "Єдині енергетичні системи України" і приховування доходів від діяльності її офшорної компанії.

На думку депутата Івано-Франківської обласної ради від фракції «Батьківщина» Олександра Левицького, сьогодні немає підстав для відновлення цієї кримінальної справи.

«Янукович вибудував потужнішу поліцейську державу, ніж Кучма. Сам член Партії Регіонів Піскун закрив цю справу за відсутністю складу злочину. На скільки мені відомо, прокуратура потім не вела додаткового розслідування щодо цієї справи і тому не може бути ново виявлених обставин для відкриття кримінальної справи», - вважає Олександр Левицький.

Як зазначають у Службі Безпеки України нову справу проти Тимошенко порушили на основі листа Міноборони РФ Кабінету Міністрів, у якому розглянуто питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі $405,5 млн. Проте МЗС Росії говорить, що не направляло в Україну жодного листа.

Леся, 24.10.2011 13:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини